Byalagets cykelfest 2005-05-28
Initiativtagare till festen var bl.a. Ulf & Margaretha   
 
” Det går inte att beskriva med ord. Det var för jädra roligt. Byborna kommer närmare varandra av detta. Synd att de äldre Holsljungaborna inte var med. Vi saknade dem verkligen. Avslutningen på kvällen vid Bäckängs loge var pricken över i'et. Då alla samlades och dansade och hade roligt”.

Rolf Johansson
” Det var mycket trevligt. Det var trevligt att träffa folk som man annars bara hälsar på. Det var jättebra musik och alla människor var mycket glada och trevliga samt dansanta. Det var så kul så det här lever vi på länge”

Melinda Gunnarsson
” Det var kanon. Det var roligt och spännande upplägg. Jag har inte haft så roligt på år och dar. Jag beklagar dem som inte var med för de missade något väldigt skojigt. Hoppas att detta kommer att bli en tradition”.

Ulf Oskarsson
Hos Lars-Åke & Cina serverades ryska blinier till förrätt.
En alldeles ny smakupplevelse !
Sten hade koll på vin och varmrätt
Marie tyckte att det skulle bli kul med cykelfest !
Kenneth drömde om cykelfest efter dessert i Håkanhult
Henry underhåller Kajsa & Maria
Underhållning på Bäckängs Loge blev cyklande gäster bjudna på !
På Bäckängs Loge spelade dessa herrar upp till dans
Ulf & Peter tar paus i natten
Sigge & Lena hade visst nåt att prata om ...
Kan det vara cykelspark eller breakdans Åke provar på stolen ...??
Göran spanar efter något att hålla i för en dans !
Helene, Helene & Lena hade överläggning mellan danserna
Mari-Louise & Bernt dansade flitigt !
Priser för diverse prestationer, utdelades
© www.holsljunga.com 2005 -

Cykelfesten blev en succé…

Cykelfesten som var den 28 maj 2005 blev en succé! Idén med att cykla runt till varandra (efter en speciell lätt anvisning) och äta tillsammans med människor man normalt inte träffar och umgås med gör att gemenskapen ökar mellan Holsljungabor. God mat och dryck serverades i hem som man kanske aldrig tidigare besökt. Avslutningen på Bäckängs loge var toppen. Alla gäster kom dit på kvällen cyklande tillsammans med nyfunna vänner. Orkestern med bröderna Diesel på scenen var beredda med passande musik och deras klädsel var givetvis cykelbyxor och cykelhjälm som sig bör på en cykelfest. Oväntat besök kom vid 23 tiden då damerna ur Håcksvik revyn kom i taxi och utklädda till lättklädda damer. Dessa damer hoppade upp på scenen och sjöng för oss alla. Stämningen vid dansen var hög. Tack vare alla glada gäster och orkesterns medryckande musik.


Vi festarrangörer för cykelfesten 2005 ser fram emot att det blir en uppföljning nästa år med ännu fler deltagare, både par eller kompisar som vill deltaga. Ett stort tack vill vi ge Inger och Henry på Bäckäng för att vi fick låna deras fina loge.

Lena, Göran, Ulf och Margaretha


Här kommer lite bilder från Byalagets cykelfest 2005-05-28