Bertas Camping

B E R T A S CAMPING Holsljungas sköna rastplats

Sedan ett par år tillbaka är skötseln av rastplatsen utmed väg 154 under Holsljunga Byalag. Det innebär att vi under lågsäsongen ser till rastplatsen en gång per dag, medan vi under högsäsongen är där två gånger per dag. Vi ser då till att det är rent och snyggt inne på toaletterna och utanför. Allt vi behöver finns på plats, så det är lite av vår tid vi avsätter. Vid en träff med NCC fick vi kännedom om att Danfo har varit och gjort en oanmäld besiktning av toaletterna och Holsljunga rastplats fick högsta betyg på alla punkter som en av ett fåtal rastplatser.
Detta är oerhört glädjande och vi är ett gäng som turas om att sköta rastplatsen, men vi vill bli fler. Ju fler som hjälper till, desto lättare blir det för alla. Så nu hoppas vi på att även DU vill vara med och sköta om rastplatsen så att vi kan fortsätta att hålla denna höga standard som lockar så oerhört många förbipasserande bilister att stanna till för en bensträckare.

Tänk på att det är en bra inkomst för byn! Ta kontakt med Byalaget genom att ringa eller maila Bengt Josefsson, alternativt maila byalagets styrelse.
Intresserad? Skicka ett mail till byalaget@holsljunga.se eller bengt.josef@icloud.com
Du kan även ringa Bengt Josefsson direkt på 073 – 054 6142